За Нас

Depositphotos 5196723 L 700X250

Бейкър Тили е водеща компания от одитори, счетоводители и бизнес консултанти в Кипър и на Балканите. 20 директори и повече от 300 души, предлагащи услуги от най-висок стандарт за повече от 6000 клиенти, които работят както на национално, така и на международно ниво. Baker Tilly оперира чрез офиси в Кипър (Никозия, Лимасол и Ларнака), България (София), Румъния (Букурещ), Молдова (Кишинев) и Гърция (Атина, Солун).

Взаимодействие, решителност и професионализъм са измежду ключовите елементи, които ни помагат да се справим успешно с всички възложени задачи. Независимо какъв е обемът на възложената задача, ние можем да осигурим подходящ експерт или екип, за да отговори на специфичните нужди на всеки клиент.

Бейкър Тили Фирми в Кипър, Румъния, България и Молдова, както и Baker Tilly Гърция, са независим член на Бейкър Тили международни фирми. Baker Tilly International е осмата по големина счетоводна мрежа в света по приходи и е представена от 165 фирми с 745 офиса в 147 страни, с общ приход в размер на 3,8 милиарда долара и 33.600 служители по целия свят. Благодарение на участието ни в мрежата на Baker Tilly International , ние сме в състояние да предоставим ресурси и опит, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти, да помогнем за решаването на сложни бизнес проблеми и да се преодолеят големите предизвикателства на утрешния ден.

Нашият ангажимент

Всички фирми-членки на Бейкър Тили Интернешънъл се стремят към открит и прозрачен бизнес, като се ангажират със следното:

  • Да служат за пример
  • Да предоставят качествени услуги, придавайки особено значение на почтеността
  • Да бъдат открити и честни във всички комуникации
  • Да постъпват етично
  • Да насърчават работата в екип и сътрудничество с други фирми-членки
  • Да поддържат благоприятна среда, в която техните служители да могат да разгърнат своя потенциал.

Споделените ценности на Бейкър Тили Интернешънъл и нейните фирми-членки ясно определят какво отстояваме и как подхождаме към нещата, създавайки основата на съгласуван подход при предоставянето на услуги по целия свят.

 

 

Световен годишен преглед 2015 г.

Свят от възможности - Световен годишен преглед на Бейкър Тили Интернешънъл за 2015 година

Свали Световен годишен доклад за 2015 г.