Наградите и акредитациите

Depositphotos 28007099 L 700X250

Наградите и акредитациите, спечелени от нашата компания, са признание към високото качество на нашите услугите и потенциала на екипа ни
Бейкър Тили (Бейкър Тили в България, Кипър, Румъния, Молдова и Гърция)

US AID

Юни 2014 – Бейкър Тили Молдова придоби правото да извършва одити на програми финансирани от USAID 

След обстоен преглед от USAID Бейкър Тили Молдова получи одобрение за извършване на одити на програми финансирани от Американската агенция за международно развитие (USAID). Тези одити ще бъдат проведени в съответствие с указанията за финансови одити на главния инспектор от централата на USAID, приети и подписани от чуждестранните бенефициенти.

 
  Декември 2013 – Годишна награда за "10 години дейност на одитния пазар в Румъния" от списание Legal Magazine 
 В чест на десетгодишнината от своята дейност, Бейкър Тили Румъния получи специалната награда за едно десетилетие одиторската дейност в Румъния от престижното издание за право "Legal Magazine".
 
Avocatnet Logo 2013 En Октомври 2013 - Специална награда "Бързо развиващи се данъчни практики - 2013" от Avocatnet.ro

Бейкър Тили Румъния спечели специалната награда "Бързо развиващи се данъчни практики - 2013 г." от Avocatnet.ro, което е признание за непрекъснатите усилия и изключителни резултати на данъчния екип на Бейкър Тили Румъния през 2012 г.

 
Logofinal 2012 Colour Eng

Декември 2012 - Специална награда на Кипър за износ в сферата на услугите за 2011 г. 

На официална церемония състояла се на 5 Февруари 2013г., Бейкър Тили Кипър беше наградена със специалната награда на Кипър за износ в сферата на услугите за 2011г. Тази награда е признание за качеството на нашите услуги, динамиката и постоянството на хората във фирмата за постигане на отлични резултати, и усилията ни да промотираме нашите услуги и Кипър като бизнес и финансов център. Кипърската награда за износ е единственото годишно държавно признание към местния бизнес за техните усилия за износ в различни сектори на икономиката.

 
Icpac Award

Май 2009 – Сертификат „ICPAC Проверка на качеството“

Бейкър Тили Кипър бе наградена със сертификат „ICPAC Проверка на качеството“ по програма за утвърждаване на качеството, въведена от Института на дипломираните експерт счетоводители на Кипър, чиято цел е да насърчи добрите практики и да помогне за подобряване на професионалните стандарти в Кипър.

 
 Icpac Award Май 2009 – Сертификат „ICPAC Проверка на качеството“
Бейкър Тили Кипър бе наградена със сертификат „ICPAC Проверка на качеството“ по програма за утвърждаване на качеството, въведена от Института на дипломираните експерт счетоводители на Кипър, чиято цел е да насърчи добрите практики и да помогне за подобряване на професионалните стандарти в Кипър.
 
 ACCA -Approved CPD Employer

АССА – Одобрен CPD работодател (продължаващо професионално развитие)

Бейкър Тили Кипър е наградена със статут на одобрен CPD работодател от Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (АССА) като признание за непрекъснатото професионално развитие, което компанията предлага на своите служители, членове на АССА.

 

 
ACCA Approvedemployer Platinum

ACCA - Одобрен работодател - Платинено ниво на одобрена учебна практика 

Бейкър Тили Кипър е упълномощена от Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (АССА) да обучава дипломирани експерт-счетоводители.

 
  Одобрение за одит на проекти финансирани от Световната банка
Worldbank

Акредитация и одобрение за одит на проекти финансирани от Световната банка и Европейската банка за възстановяване и развитие:
- Бейкър Тили Румъния – Февруари 2009г.
- Бейкър Тили България – Ноември 2010г.
- Бейкър Тили Молдова – Август 2011г.

 
  ISO и IQNet сертификати


Acc ISO 9001

Acc ISO 14001

Accounting Iqnet

Октомври 2009 – Бейкър Тили Румъния получи ISO сертификат за финансов одит и свързаните с него дейности и международна сертификация IQNet, осъществявайки и поддържайки Система за управление на качеството и Система за управление на околната среда, които отговарят на изискванията на следните стандарти: ISO 9001: 2008 и ISO 14001:2004