БЕЙКЪР ТИЛИ: 20 години успех

09 май 2016 г.

Logo 20 years of excellence
Мариос А. Клиту: „Смело пристъпваме към следващите 20 години; готови сме да постигнем още по-добри резултати“.
Бейкър Тили Югоизточна Европа отпразнува 20-годишния си юбилей на 5-ти май, събитие, което се проведе в сградата за събития на Кипърския театър.
Г-н Лакотрипис, Министър на енергетиката, търговията, промишлеността и туризма в Кипър, приветства събитието като подчерта: "За нас е много важно кипърските компании да успяват да изпълняват своите оперативни цели, да развиват и разширяват дейността си в Кипър и в чужбина. Ние ще продължаваме да ги подкрепяме.".

Г-н Мариос Клиту, Главен изпълнителен директор на Бейкър Тили Югоизточна Европа, припомни визията на Бейкър Тили от преди 20 години, постигната днес: компанията да се позиционира на пазара като един изключително надежден партньор, който е предпочитан от клиентите за своя професионализъм, ефективност, съгласуваност и високо качество на услугите. Той подчерта още: „Нашата цел е да постигнем още по-високо развитие в страните, в които работим, така че всички наши компании, точно както тези в Кипър и Молдова, да са сред топ 5 от най-големите счетоводни фирми за всяка страна.“

Събитието бе приветствано и от г-н Джефри Барнс, Главен изпълнителен директор и Президент на Бейкър Тили Интернешънъл, който сподели: „За мен е истинска чест да бъда част от това събитие, което демонстрира фирмената визия за растеж и успех. Това е голямо постижение за фирмата и поставя допълнителни акценти върху отличните професионални услуги, които тя предоставя на бизнеса / на клиентите/ в Югоизточна Европа“. Г-н Джеймс Кастелано, председател на Съвета на директорите на Бейкър Тили Интернешънъл, поздрави г-н Клиту за 20-те години успехи и добави: „От името на цялата мрежа на Бейкър Тили Интернешънъл приемете нашите поздравления по повод 20-годишния юбилей. Това събитие доказва, че всеки, който е станал част от Бейкър Тили Интернешънъл, се ангажира с предоставянето на възможно най-доброто обслужване на клиенти и среда, в която хората могат да се развиват“.

Следва да се отбележи също така,  че в същия ден, г-н Клиту, придружен от ръководителите на Бейкър Тили Интернешънъл, посетиха Г-н Никос Анастасиадис, президент на Република Кипър, като проведоха сериозна дискусия по икономически въпроси.

Бейкър Тили Югоизточна Европа е водеща мрежа от одитори, счетоводители, данъчни и бизнес консултанти. Основана е през 1996 г. в Кипър и постепенно се разраства, надхвърляйки географските граници, към България, Румъния, Молдова и Гърция, като независим член, в рамките на международната мрежа на Бейкър Тили Интернешънъл, 8-мата по големина счетоводна мрежа в света, представлявана от 165 фирми, в 141 страни и с персонал от 28,000 души.

Event_ 20 years of excellence

MAK 20 years of excellence

BTI Member 20 years of excellence


Обратно към новините