Признание на услугите по данъчно консултиране и трансферно ценообразуване, които Бейкър Тили в Югоизточна Европа предлага

17 ноември 2016 г.

Бейкър Тили в Югоизточна Европа има удоволствието да съобщи, че данъчните екипи на Бейкър Тили в Кипър, България и Румъния са високо оценени в World Tax 2017, наръчника на International Tax Review за най-добрите данъчни консултанти по света.


World Tax 2017 е указател, в който данъчните ръководители могат да открият качествен доставчик на услуги и подробна информация относно пазара на данъчно консултиране в световен мащаб. Консултантските фирми са класирани според качеството на тяхното обслужване и задълбочени данъчни знания.


Бейкър Тили в България и в Румъния са признати също и сред водещите фирми в света в областта на трансферното ценообразуване в справочника World Transfer Pricing 2017, изготвен от International Tax Review.


World Transfer Pricing 2017  е справочник за водещите фирми в областта на трансферното ценообразуване по юрисдикции. Участват фирми с отлична репутация в тяхната сфера на дейност, включени след задълбочена процедура за подбор и проведени интервюта с данъчни директори и данъчни кансултанти.

Г-жа Светла Маринова, Директор Данъци и Право в Бейкър Тили в България коментира: "Развълнувани сме, че сме признати сред водещите фирми, предоставящи услуги в областта на данъчното консултиране и трансферното ценообразуване в нашия регион. Това постижение показва нашата отдаденост да предлагаме висококачествено обслужване на нашите клиенти, допринасяйки с опита и познанията си за техния успех.“

Бейкър Тили в Югоизточна Европа е водеща мрежа от одитори, счетоводители, данъчни и бизнес консултанти, която е основана през 1996 г. в Кипър и постепенно се разширява, надхвърляща географските граници, към България, Румъния, Молдова и Гърция, като независим член, в рамките на силна международна мрежа от Бейкър Тили Интернешънъл, която е осмата по големина счетоводна мрежа в света, представена в 165 фирми, с присъствие в 141 страни и 28,000 души.


Обратно към новините