Бейкър Тили Интернешънъл e номинирана за „Мрежа на годината“ на наградите на Международния счетоводен бюлетин

12 октомври 2016 г.

Международният счетоводен бюлетин /МСБ/ номинира Бейкър Тили Интернешънъл като „Мрежа на годината“ на годишната церемония по награждаване за 2016 г.

Коментирайки наградата, г-н Тед Веркаде, изпълнителен директор и президент на Бейкър Тили Интернешънъл, сподели: „Изключително съм горд, че мрежата има признанието на МСБ за нашия изключителен растеж, нашите иновации и отдадеността, с която се стремим към постигане на отлично обслужване на клиентите ни, както и за това, че сме първата мрежа, която получи награда от  Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (АССА) за статут на одобрен работодател за продължаващо професионално развитие.“

Г-н Мариос A. Клиту, главен изпълнителен директор на Бейкър Тили в Югоизточна Европа заяви: "Нашата цел е да продължим да предлагаме на нашите клиенти професионално обслужване на най-високо ниво. Тази награда е голямо постижение за нас колективно като мрежа и ценно независимо потвърждение на нашата успешна стратегия за растеж, която ръководи всички фирми-членки на Бейкър Тили Интернешънъл. "

Годишните МСБ награди отбелязват високи постижения в областта на счетоводната професия и събират на едно място някои от най-известните хора в индустрията. Наградите бяха отсъдени от независимо жури и мрежите трябваше да демонстрират изпълнение на печеливши стратегии за растеж през последните 12 месеца, където те трябваше да се справят отлично в редица ключови стратегически и оперативни сфери. Те също трябва да бъдат признати от индустрията като уважавана марка, която непрестанно доставя висококачествени професионални услуги.

Съдиите похвалиха мрежата Бейкър Тили за иновативното въвеждането на Глобал Фокус,  новата методология за одит, приета от всички фирми-членки на Бейкър Тили Интернешънъл и за това, че сме първата мрежа, която бе отличена с  награда от Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (АССА) за статут на одобрен работодател за продължаващо професионално развитие.

Бейкър Тили България е част от Бейкър Тили Югоизточна Европа, водеща мрежа от одитори, счетоводители, данъчни и бизнес консултанти, основана през 1996 г. в Кипър и постепенно разширяваща се, надхвърляйки географските граници, към България, Румъния, Молдова и Гърция, като независим член, в рамките на международната мрежа на Бейкър Тили Интернешънъл, 8-мата по големина счетоводна мрежа в света, представлявана в 165 фирми, 141 страни и 28,000 души.


Обратно към новините