Бейкър Тили в Югоизточна Европа разраства мрежата си и открива нов офис в Солун

25 октомври 2016 г.

Бейкър Тили в Югоизточна Европа обявява разширяването на мрежата си от компании с отварянето на още един офис в Гърция.

Г-н Мариос A. Клиту, главен изпълнителен директор на Бейкър Тили в Югоизточна Европа заяви: "Откриването на новия офис в Солун, потвърждава, че последните 20 години са много успешни за нашата компания, което доказва на практика, че Бейкър Тили се превърна в една от най-големите счетоводни фирми в Югоизточна Европа с 8 офиса в Кипър, Гърция, Румъния, България и Молдова. Днес, 20 партньори и над 300 души предлагат услуги на повече от 6 000 компании от всички сектори."

Под ръководството на г-н Анастасиос Мудиос, директор на офиса в Солун, се сформира опитен екип, който укрепва представянето на дружеството в Гърция и в региона на Балканите. Г-н Мудиос, допълни още: "нашата цел е да предлагаме цялостни, практични и надеждни решения чрез широка гама от одиторски, счетоводни, данъчни и консултантски бизнес услуги за бизнес проблемите, пред които нашите клиенти са изправени".

Разширяването на дейността ни в Солун е още една стъпка в развитието на Бейкър Тили и в същото време е заявка за още по-голям растеж в бъдеще на мрежата в страните, в които оперира.
Обратно към новините