Започни кариера с Бейкър Тили

12 септември 2016 г.

Baker Tilly in Bulgaria стартира своя стажантска програма. Тази година компанията за първи път започва да набира стажанти в следните направления – одит, счетоводство и консултантски услуги. Идеалните кандидати са последна година „Счетоводство и контрол“, „Финанси“ и “Бизнес Администрация“.

Крайният срок за подаване на документи е 30 септември. Стажът ще започне на 15 октомври и ще е с продължителност от 6 месеца до 1 година. Най-изявените стажанти ще бъдат поканени да станат част от компанията.

Повече информация за стажантската програма, както и други възможности може да откриете на сайта на Baker Tilly in Bulgaria.

Бейкър Тили в България е част от Бейкър Тили в Югоизточна Европа, водеща мрежа от одитори, счетоводители, данъчни и бизнес консултанти, основана през 1996 г. в Кипър и постепенно разширяваща се, надхвърляйки географските граници, към България, Румъния, Молдова и Гърция, като независим член, в рамките на международната мрежа на Бейкър Тили Интернешънъл, 8-мата по големина счетоводна мрежа в света, представлявана в 165 фирми, 141 страни и 28,000 души.


Обратно към новините