Бейкър Тили в Югоизточна Европа засилва присъствието си в Румъния

03 февруари 2017 г.

Бейкър Тили в Югоизточна Европа с удоволствие съобщава, че компанията вече се е нанесла в нов офис в Букурещ, с което иска да отговори на разрастването и засилването на присъствието на компанията в Румъния.


Бейкър Тили в Румъния се премести в „Гара Херастрау“ - отличен офис от клас А, разположен в сърцето на бизнес център в северната част на Букурещ.

Г-н Мариос А. Клиту, главен изпълнителен директор на Бейкър Тили в Югоизточна Европа заяви: „Преместването на дейността на румънския ни офис е още един важен момент в историята на Бейкър Тили и сериозна заявка за още по-голямо развитие на мрежата ни в страните, в които вече оперира. Преместването представлява развитието на компанията, което породи нуждата от по-голямо пространство, тъй като то е от решаващо значение за подпомагането на нашата стратегия за развитие и ускоряване на бизнеса.“

„Тези нови помещения ще осигурят ефективно и подобрено обслужване на клиентите. Където тази засилена оперативна ефективност ще ни позволи да се развиваме.“ каза управляващия съдружник на Бейкър Тили в Румъния, г-жа Камелия Хорлаци.

Клиентите на Бейкър Тили в Румъния, портфейл от големи местни и чуждестранни компании, я правят 8-мата най-голяма счетоводна компания в страната, за която работят повече от 50 професионалисти, специализирани в областта на одита, счетоводството, данъците, правото и консултантските услуги.

Бейкър Тили Югоизточна Европа е водеща мрежа от одитори, счетоводители, данъчни и бизнес консултанти, която е основана през 1996 г. в Кипър и постепенно се разширява, надхвърляща географските граници към България, Румъния, Молдова и Гърция, като независим член, в рамките на силната международна мрежа на Бейкър Тили Интернешънъл, 8-мата по големина счетоводна мрежа в света, представлявана от 165 фирми в 141 страни и 28,000 души.


Обратно към новините