Бейкър Тили в Югоизточна Европа засилва присъствието си в България

27 февруари 2018 г.

Бейкър Тили в Югоизточна Европа може с радост да обяви преместването на офиса си в София на ново място в сърцето на града. Намирайки се на ул. Стара Планина 5, в близост до ъгъла на ул. Раковска и бул. Дондуков, офис сградата е недалеч от културния център на София и забележителностите му.

Г-н Мариос Клиту, Главният изълнителен директор на Бейкър Тили в Югоизточна Европа каза: „Преместването в по-голям офис е стъпка, нужна за осигуряване по-нататъшния ръст на компанията в България и затвърждаването на позицията на Бейкър Тили в региона.

Преместването в центъра на София ще улесни достъпа на нашите клиенти до офиса и ще увеличи разпознаваемостта на компанията в България, това каза г-жа Красимира Радева, Управляващ директор на Бейкър Тили България. Тя добави: „Тази промяна е резултат от успешното развитие на Бейкър Тили България, което доведе до нарастването и на екипа ни, достигащ 40 професионалисти.“

Бейкър Тили България е една от 10-те водещи счетоводни фирми в България с потрфолио, включващо чуждестранни и местни фирми от различни индустрии като банки, застрахователни, фармацевтични компании, търговски фирми, както и компании за недвижими имоти, на които се предоставя широк набор от услуги като: одит, счетоводство, данъчни и консултантски услуги.

Бейкър Тили в Югоизточна Европа е водеща мрежа от одитори, счетоводителни, данъчни и бизнес консултанти, която е основана през 1996 г. в Кипър и постепенно се разширява, достигайки географските ширини на България, Румъния, Молдова и Гърция, като независим член на силната международна мрежа на Бейкър Тили Интернешънъл, която е осмата най-голяма счетоводна мрежа в света, представлявана от 126 фирми, с присъствие в 147 държави и 30,500 служители.


Обратно към новините